Představujeme CUBE TIMER

Inovační a snadno použitelná minutka.

Více >>

Vařte jako šéfkuchař!

Vařte jako šéfkuchař se 100% jistotou. S přístroji Sousmatic od TFA získáte techniku sous-vide do vaší vlastní kuchyně.

Více >>

Katalog k prolistování

Vařte jako šéfkuchař!

Vařte jako profesionálové!

Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné.

Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně, kterou ohříváte ponorným vařičem. Výsledkem budete nadšeni! Maso se pod vidličkou bude rozpadat na jednotlivá vlákna, ale na talíři si udrží svůj skvělý tvar.

 >> Datasheet TFA 14.1550.01, 14.1551.01 ke stažení<<